KAYSERİ / KOCASİNAN - Yemliha Şehit Yunus Uygun Ortaokulu

Nis

Sayın Valimiz Gökmen ÇİÇEĞİN talimatları doğrultusunda 25/04/2024 tarihinde İlimiz geneli okuma faaliyetini etkinlik olarak okulumuzda gerçekleştirdik.

Evlatlarımıza okumanın değerini hissettirmenin  ve okuma sevgisi kazandırmanın en etkili yolunun onlara örnek olmaktan geçtiğine bizde inanıyor ve sayın Valimize bu konuda bizlere öncülük etttiği için saygılar sunuyoruz.

25 Nisan, Perşembe saat 12.00-12.30

Nis

Bayram öncesi öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ile bayramlaşma ayrıca 5. Sınıf öğrencilerimize yönelik Oruçluyum mutluyum belgesi  düzenlendik.Okul müdürümüz sayın Süleyman İZGİ ve okul idaremiz öğretmen,öğrenci ve personelimize çikolata ve şeker ikram ederek bayramlarını kutladı ve Mübarek Kadir Gecesini idrak edeceğimiz bu gecede bütün İslam aleminin mübarek Gecesini tebrik etti. Emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümre öğretmenlerimize ve Türkçe Öğretmenimiz A. Kadir OĞUZ a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Zaferi'nin 109.yılına özel "18 Mart Çanakkale Zaferi  Ve Şehitlerini Anma Programı" düzenlendi. Çanakkale Zaferi'nin Cumhuriyet tarihimizin başlangıcında bir mihenk taşı olarak sürekli durmaya edecek bu vesile ile Çanakkale Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacak, unutturmayacağız. Emeği geçen Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize Teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda "Vocabulary Parade" etkinliği yaparak çocuklarımızın kelimeleri görselleştirmesi ve eğlenceli bir şekilde öğrenmesi sağlanmıştır. Organizyonu yapan okulumuz İngilizce öğretmenlerimiz Seda MURKOYUNLU ve Sabire YAŞAR öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" töreni, çoşkuyla kutlandı. Sosyal bilgiler öğretmenimiz Ömer DEMİRKAYA'ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

Benim Şehrim Benim Takımım projesi kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte Kayserispor Hatayspor futbol musakasını izledik takımımızı destekledik başta Beden eğitimi öğretmenimiz Onur Köseoğlu olmak üzere tüm emeği  geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz...